HAJHOSSZABBÍTÁS, HAJDÚSÍTÁS

cuticula
A Hajhosszabbításhoz-, dúsításhoz sokféle módszereket és beszerzési források alapján többféle hajat alkalmaznak. Minden módszer képviselője a saját /általa forgalmazott, használt/ hajtípusra esküszik, de a megoldás olyan kíváló minőségű hajban van, amelyet egy copfban összefogva vágnak le, így a pikkely, cuticula egy írányba mutat.

A Hairstyle kereskedésben megvásárolható ellenőrzött minőségű póthajak minden hajhosszabbító eljáráshoz ajánlottak, legyen szó hajfelvarrásról, hőillesztésről, vagy például a gyűrűs eljárásról.

A hajhosszabbításokat budapesti szalonunkban az alábbi technikákkal végezzük:
- Hőillesztés
- Gyűrűzés
- Hajfelvarrás

Bejelentkezés, időpontkérés konzultációra a 70/513-3631-es telefonszámon vagy a weboldalon /www.hajhosszabbitas-dusitas.hu/ keresztül lehetséges.

A hőillesztés tincses megoldás, jelenleg az egyik legmodernebb, legkíméletesebb technika. A tincseket kis rögzítési pontokon keresztül illesztjük a hajhoz keratin lapokkal. Az illesztésnél csakis keratint használunk ami hajunk-és körmünk fő építőanyaga. Nincs gyanta sem vegyszer. Megközelítően 3 hónapig maradhatnak fent a tincsek, majd a lenövés miatt újra-, többször felrakhatóak.

 


Hajhosszabbítás